Arrengement weekend & meivakantie

Met het mooie weer er even lekker een weekend tussenuit? Of in de meivakantie lekker ontspannen op de camping? Onze huurcaravans staan daarvoor helemaal klaar. Onze compleet ingerichte caravan zorgt voor comfortabel kamperen. Voor zowel een weekend er tussenuit als de meivakantie hebben wij interessante arrangementen. Bij deze arrangementen huurt u een compleet ingerichte caravan met voortent en vloerverwarming. Bovendien kunt u het vervoer van- en naar de camping door ons te laten doen. Wij kunnen dan ook de voortent voor u opzetten. Kijk voor meer informatie bij ‘caravanvervoer‘.

Elke caravan die bij ons te huur is, is compleet met inventaris, een voortent en vloerverwarming. Deze thermostaat geregelde vloerverwarming houdt de caravan lekker warm. Daardoor kunt u nog steeds comfortabel kamperen bij de frisse ochtenden en avonden. Wanneer de temperatuur zakt, schakelt de vloerverwarming in om de caravan op temperatuur te houden.

De meegeleverde voortent zorgt voor een extra leefruimte voor de caravan, waardoor u spullen droog kunt neerzetten. In de ochtenden en avonden kunt u in deze voortent beschut zitten. Een elektrisch kacheltje zorgt ervoor dat u warm kunt zitten in de voortent.

Op de pagina ‘arrangementen‘ hebben we de prijzen staan voor het huren van de caravan tijdens de meivakantie of een probeer-weekend.

Arrangement meivakantie

  • 7 nachten: € 215,- inclusief BTW en bijkomende vaste kosten.
  • 14 nachten (23 april t/m 8 mei): € 395,- inclusief BTW en bijkomende vaste kosten.
  • Het ophalen en brengen van de caravan kan in overleg worden afgesproken.

Probeer-weekend

Gaat uw voorkeur uit naar een ‘probeerweekend’? Ook hiervoor hebben wij een speciaal arrangement:

  • Met dit arrangement kan de caravan vrijdag worden opgehaald. Op zondagmiddag of -avond brengt u de caravan dan weer terug.
  • € 68,50 inclusief BTW en bijkomende kosten.

Neem bij vragen gerust contact met ons op of kijk tussen de ‘arrangementen‘.


Op zoek naar een geschikte camping? Kijk dan eens op onze pagina met ‘campings‘.

5-sterren Vakantiepark Beerze Bulten

Onze kampeerartikelen schaffen wij aan bij Obelink. Obelink heeft een zeer ruim assortiment aan kampeerartikelen.

Arrangement weekend & meivakantie