Caravan kopen

Een caravan kopen bij Caravan540 betekent dat de caravan uitgebreid is nagekeken. Daardoor verkeerd de caravan technisch in een goede staat. Wij controleren de remmen en stellen deze zonodig af. De banden zijn gecontroleerd en wanneer nodig vervangen. De verlichting, koppeling en andere technische items zijn gecontroleerd en gerepareerd waar dit nodig is. De eventuele zachte plekken in de vloer zijn herstelt.

caravan kopen caravan540

Het interieur van de caravan wordt volledig nagekeken. De elektrische systemen ‘updaten’ we naar de maatstaven van tegenwoordig. Elektrapunten zijn uitgebreid en de caravan is voorzien van een zekeringautomaat en aardlekschakelaar.

Het watersysteem is vernieuwd, zodat zowel de kraan als de leidingen weer ‘fris’ zijn. Wanneer de caravan voorzien is van een gasinstallatie, controleren wij de werking en vervangen zonodig de gasdrukregelaar.

Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat de caravan die u bij ons koopt volledig is nagekeken. De caravan is dan modern en actueel naar de huidige maatstaven. Bij de caravans leveren wij standaard een stroomkabel, verloopkabel en slinger (om poten uit te draaien). Bij elke advertentie staat wat er bij de caravan is meegeleverd. Ook uw wensen aan een caravan kunnen we met u doornemen en waar mogelijk realiseren.

caravan kopen vloerverwarming caravan540

Optioneel kunnen wij vloerverwarming inbouwen, zodat de caravan nog comfortabeler wordt om mee te kamperen.

Ook kunnen we de caravan voorzien van een stabilisator-koppeling, wanneer deze nog niet op de caravan gemonteerd is. Andere wensen kunnen wij uiteraard van nagaan wat hierin mogelijk is. Vraag ons gerust hiernaar.

Ons actuele aanbod:

Momenteel hebben wij geen caravans te koop staan.

Caravan kopen op maat

Wensen en voorkeuren voor een caravan kunt u gerust met ons bespreken. Wij zoeken graag met u mee naar een geschikte caravan. Waar dit nodig is kunnen we aanpassingen doen aan de caravan, zodat u een caravan heeft die volledig op uw wensen is afgestemd. Neem gerust contact op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.