Caravan onderhoud en reparatie

Het onderhoud van de caravans die wij verhuren doen we zelf. Daarmee is elke caravan die wij verhuren of verkopen in een goede staat. Er kan dan veilig mee gereden en gekampeerd kan worden. Het caravan onderhoud van uw eigen (oudere) caravan – (kleine) onderhouds- of reparatiewerkzaamheden – kunnen wij voor u uitvoeren.

caravan onderhoud caravan540

Denk hierbij aan het controleren van het onderstel zoals de banden, lagers, remmen, verlichting en (antislinger) koppeling. En mocht hier iets niet in orde zijn, kunnen we dit voor u repareren of vervangen. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en eventuele kosten voor uw caravan onderhoud.

Wanneer u het eigen comfort in de caravan wilt verhogen door bijvoorbeeld het aanpassen/uitbreiden van de elektrapunten kunnen wij dit voor u doen. Wilt u een een dakraam vervangen of vloerverwarming laten installeren? U kunt ons geheel vrijblijven een advies en kostenopgave vragen. Op de pagina ‘vloerverwarming‘ leest u meer informatie over deze inbouw-werkzaamheden en mogelijke kosten.

(Extra) Dakraam plaatsen

Op den duur kunnen dakramen of -luiken broos worden, de afdichting kan loslaten en er kunnen lekkages ontstaan. Er zijn dakramen en -luiken in verschillende soorten en maten. Wil u uw dakraam of -luik laten vervangen? U kunt ons geheel vrijblijvend advies vragen en een kostopgave vragen.

Serviceluik plaatsen

Onder banken en bedden in caravans zit meestal veel bergruimte voor spullen. Met een ‘serviceluik’ aan de buitenzijde is deze bergruimte gemakkelijk bereikbaar. U hoeft dan niet een matras of bankkussen op te tillen, of een deksel of lattebodem omhoog te zetten. Het plaatsen van een serviceluik om deze bergruimte gemakkelijk bereikbaar te maken kunnen wij voor u doen. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten voor het plaatsen van een serviceluik in uw caravan.

Nieuwe (Stabilisator) koppeling

De koppeling op de caravan zorgt voor een belangrijke verbinding met uw auto. Deze dient dan ook in goede staat te zijn. Door het rijden met de caravan slijt de koppeling. Wanneer een koppeling te ver is afgesleten, kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen, in het ergste geval kan de caravan dan loskomen van de auto. Een goede koppeling is dan ook zeer belangrijk. Een koppeling met een stabilisator zorgt tevens voor een verbeterd weggedrag van de caravan achter de auto. Wilt u uw koppeling laten vervangen? Vraag ons gerust advies en een kostenplaatje.

Wilt u andere werkzaamheden aan uw caravan laten verrichten dan die wij beschrijven op onze website? Vraag ons gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden voor de gewenste werkzaamheden.