Over ons

Wij zijn gestart in het najaar van 2017 met ons bedrijf V.O.F. Caravan 540. Al jaren kamperen wij met ons gezin van 4 kinderen met een caravan. Na onze eerste caravan (Beyerland 390 uit 2001), die we aangepast hadden aan ons gezin, hebben we een oude Knaus Azur 540 uit 1992 op de kop kunnen tikken. Deze Knaus hebben we zelf volledig gemoderniseerd en bevat een ‘kinderhoek’ met vier slaapplaatsen, een hoekbank en vloerverwarming. Hierin gaan we al een aantal jaren met veel plezier mee op vakantie in zowel binnen- als buitenland.

Met ons bedrijf willen we fijn en comfortabel kamperen met een caravan laten ervaren. Daarom zijn onze caravans van alle gemakken voorzien: elektrisch comfort, vloerverwarming, inventaris en een voortent of luifel. Daarbij willen we laten merken dat een kampeervakantie met een caravan helemaal niet ‘lastig’ hoeft te zijn. Om helemaal zonder zorgen vakantie te vieren, bieden we vervoer aan om de caravan vakantieklaar neer te zetten op een camping naar keuze. Wij zijn een ‘bedrijf-aan-huis’ en kunnen daardoor tegen betaalbare verhuurtarieven verhuren.

Het aanbod vind u bij ‘huren‘ of ‘kopen‘. Volg onze berichten om te zien hoe wij deze caravans hebben opgeknapt. Hierin geven we ’tips & tricks’ om uw eigen caravan op te (laten) knappen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekeken?
Voor vragen en/of meer informatie kun u gerust en vrijblijven contact opnemen met via de onderstaande contactgegevens.

Jildou Wesselius-Palma
Age Wesselius


06-22808277 (Jildou)
06-38046238 (Age)
info@caravan540.nl
kvk-nummer: 69638586
BTW-nummer: 857951889B01

Volg ons ook op FaceabookInstragram en Twitter.