Caravan huren

Hieronder staan de caravans welke op dit moment te huur zijn. Elke caravan is bij het huren voorzien van alle benodigdheden, waardoor u comfortabel kunt kamperen met onze caravan. Daarbij zijn de caravans uitgerust van thermostaat-geregelde vloerverwarming. Daardoor is er in elke caravan een optimaal klimaat te realiseren. Optioneel zijn er extra pakketten bij te huren, zoals bedlinnen of badhanddoeken. Ook kunnen we vervoer aanbieden naar de camping, zodat u compleet ontzorgd kunt genieten van uw vakantie. Kijk voor meer informatie hiervoor op de pagina ‘vervoer‘.

Op de pagina van de betreffende caravan staan foto’s en meer informatie. Bijvoorbeeld over de indeling, voorzieningen en beschikbaarheid. Wilt u een caravan huren? Laat het ons dan weten via info@caravan540.nl of bel ons op 06-22808277 of 06-38046238. U mag de caravan vrijblijvend bekijken, voordat u beslist of u deze caravan wilt huren.

Beyerland caravan huren caravan540

Beyerland 380B

4 persoons caravan met twee tweepersoons bedden
Volledig gemoderniseerd, licht en fris interieur.
Compleet met voortent en toebehoren.
Vloerverwarming en convectorkachel

Burstner caravan huren caravan540

Burstner “Lucas”

4/5 persoons – caravan
Volledig gemoderniseerd, licht en fris interieur
Compleet ingericht met voortent
Vloerverwarming

TE King 750kg

4 persoons – lichtgewicht caravan (max. 750kg)
Volledig gemoderniseerd, licht en fris interieur
Compleet ingericht met voortent
Vloerverwarming

Huurvoorwaarden

Op het huren van onze caravans zijn een aantal voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden leest u hier.

Campings

Op zoek naar een camping om met de bij ons gehuurde caravan naar toe te gaan? Kijk dan op de onderstaande site voor suggesties door je vakantie-voorkeuren in te vullen of kijk op onze pagina met ‘campings‘:

ALLCAMPS-Luxe kampeervakanties