Caravan verkopen

Caravan 540 wil bijdragen aan het duurzaam hergebruiken van oudere caravans. Dit doen we door oudere caravans in te kopen en op te knappen naar de huidige maatstaven. Een opgeknapte caravan willen we betaalbaar verhuren of verkopen. Zo kunnen we budget vriendelijk bijdragen aan zowel fijne kampeervakanties als het duurzaam hergebruiken van oudere caravan.

Wij zijn doorlopend op zoek naar caravans om op te knappen voor de verhuur. Ook maken we caravans klaar voor een volgende kampeerronde voor mensen die op zoek zijn naar een caravan op maat. Daarbij hebben wij oog voor het merk, type en geschiedenis van de caravan. Wij werken daarbij ook met caravan die gebruikssporen en/of (vocht)schades hebben. Schades proberen wij zo goed mogelijk te repareren zodat de caravan weer klaar is voor een volgende kampeerronde.

Wilt u uw caravan verkopen zonder ‘gedoe’ met onderhandelen? Of vind u het lastig om vraagprijs bepalen? Goede foto’s te maken en te adverteren op marktplaats of andere social media, etc.? Neem dan gerust contact met ons. Dit kunt u doen door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan geheel vrijblijvend contact met u op.

caravan verkopen caravan540

U kunt uw caravan geheel vrijblijvend aan ons aanbieden door het onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op. Wij kopen oudere caravans in tot maximaal € 1500,-

Wordt het onderstaande formulier niet goed weergegeven? Gebruik dan deze link om het formulier in een nieuw venster te openen.