Wilt u vloerverwarming laten inbouwen in uw eigen caravan? Dit kunnen wij voor u doen.

De thermostaat geregelde vloerverwarming in een caravan maakt kamperen in het voor- en najaar zeer aangenaam. Waar bij een gaskachel (met ringverwarming) de warmte naar boven opstijgt waarbij kou onderin blijft, verwarmt vloerverwarming de lucht vanaf de vloer. Door de warme vloer en opstijgende warmte ontstaat een comfortabel klimaat in de caravan. De thermostaat zorgt ervoor dat u kunt opstaan in een lekker verwarmde caravan met warme vloer. ‘s Avonds is ook zeer aangenaam in de caravan door de constante temperatuur. Het verbruik van ingeschakelde vloerverwarming is +/- 450 Watt, afhankelijk van de lengte en breedte van de vloerverwarmingsfolie.

Inbouwmethode

Over de bestaande vloer wordt elektrische vloerverwarmingsfolie gelegd, met daaroverheen een laag hardboard vloerplaten en daarop komt de nieuwe vloer. Dit kan vinyl zijn, of een iets luxere pvc-vloer. Door deze methode zijn er geen sloop- of breekwerkzaamheden aan uw caravan. Omdat het inbouwen van vloerverwarming afhankelijk is van de grootte en indeling van de caravan, is hier niet een vaste prijs voor aan te geven. De richtprijs voor een caravan met een opbouw van +/- 5 meter, waar een strook vloerverwarming van 360 cm lang en 70 cm breed in geplaatst wordt, inclusief thermostaat, aardlekschakelaar en nieuwe vloer is € 495,- inclusief BTW

U kunt vrijblijvend een offerte opvragen voor het inbouwen van de vloerverwarming in uw caravan. Hiervoor kunt u contact opnemen via 06-22808277 of info@caravan540.nl. Voordat er tot inbouw overgaan wordt, spreken we duidelijk met u door wat de precieze werkwijze zal zijn en op welke plaats de thermostaat wordt gemonteerd.

Vloerverwarming