Wilt u vloerverwarming laten inbouwen in uw eigen caravan? Dit kunnen wij voor u doen.

De thermostaat geregelde vloerverwarming in een caravan zal kamperen in het voor- en najaar zeer aangenaam maken. Bij een gaskachel (met ringverwarming) stijgt de warme op waardoor de kou onderin blijft. Vloerverwarming verwarmt de lucht vanaf de vloer. Door de warme vloer en opstijgende warmte ontstaat een comfortabel klimaat in de hele caravan. De thermostaat zorgt ervoor dat u kunt opstaan in een lekker verwarmde caravan met warme vloer. ‘s Avonds wordt het ook zeer aangenaam in de caravan door de constante temperatuur. Het verbruik van ingeschakelde vloerverwarming is +/- 450 Watt, afhankelijk van de lengte en breedte van de vloerverwarmingsfolie.

Inbouwmethode

Over de bestaande vloer wordt elektrische vloerverwarmingsfolie gelegd. Daaroverheen komt een laag hardboard vloerplaten en daarop komt de nieuwe vloer. Dit kan vinyl zijn, of een iets luxere pvc-vloer. Door deze methode zijn er geen sloop- of breekwerkzaamheden aan uw caravan. Omdat het inbouwen van vloerverwarming afhankelijk is van de grootte en indeling van de caravan, is hier niet een vaste prijs voor aan te geven. De richtprijs voor een caravan met een opbouw van +/- 5 meter, waar een strook vloerverwarming van 360 cm lang en 70 cm breed in geplaatst wordt, inclusief thermostaat, aardlekschakelaar en nieuwe vloer is € 495,- inclusief BTW.

U kunt vrijblijvend een offerte opvragen voor het inbouwen van de vloerverwarming in uw caravan. Hiervoor kunt u contact opnemen via 06-38046238 of info@caravan540.nl. Voordat er tot inbouw overgaan wordt, spreken we duidelijk met u door wat de precieze werkwijze zal zijn en op welke plaats de thermostaat wordt gemonteerd.

verwarmingsfolie vloerverwarming caravan caravan540
vloerverwarming caravan caravan540
vinyl vloerverwarming caravan caravan540

Op de pagina over vloerverwarming is meer informatie te vinden over de inbouw van deze vorm van verwarmen. Kijk daarom verder op deze pagina voor meer foto’s en informatie. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Vloerverwarming inbouwen
Getagd op: