Arrangementen najaar 2022

In september of oktober er nog even een weekendje tussenuit? Of met de herfstvakantie nog even weg? Om een caravan te huren in het najaar van 2022 hebben wij de onderstaande arrangementen. De caravans die wij verhuren zijn standaard voorzien van thermostaat geregelde vloerverwarming en een voortent. Ook wanneer het buiten iets frisser is, blijft de caravan lekker warm. Voor een weekend in september en oktober en voor de herfstvakantie hebben wij de volgende arrangementen:

Kampeer(probeer)weekend met de caravan 2022
 • Een weekendje er tussenuit of het het kamperen met een caravan uitproberen? Met dit arrangement kan de caravan vrijdagmiddag of -avond worden opgehaald. Op zondagmiddag of -avond brengt u de caravan dan weer terug.

  € 68,50 inclusief BTW en bijkomende kosten.
 • NB: Dit arrangement kan niet worden gebruikt in combinatie met een van de andere hieronder beschreven arrangementen.

Herfstvakantie 2022

 • Een week ( 7 nachten): € 199,50 inclusief BTW en bijkomende vaste kosten.
 • 5 nachten: € 149,50 inclusief BTW en bijkomende vaste kosten.
 • Caravan huren najaar 2022
  Een andere periode een caravan huren?

  Wilt u in een andere periode dan hierboven aangegeven een caravan huren? Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en een prijsopgave. Een caravan huren in 2022 is mogelijk t/m 31 oktober. Hierna gaan de caravans in ‘winterstalling’. Vanaf 1 maart 2023 is het dan weer mogelijk om een caravan te huren.

  Arrangementen najaar 2022