Arrangementen en tarieven 2022

Voor de onderstaande weken en weekenden in 2022 hebben wij arrangement. Zo’n arrangement bestaat uit een totaalprijs voor het huren van de caravan inclusief bijkomende kosten. Daarbij is het mogelijk om extra nachten er bij te huren. Bij de arrangementen bieden wij (tegen meerprijs) caravanvervoer aan om de caravan op de plaats van bestemming klaar te zetten. We kunnen daarbij de caravan ‘vakantieklaar’ – met opgebouwde voortent – voor u neerzetten. Ook komen wij dan de caravan weer ophalen. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en de meerprijs.


Kampeer(probeer)weekend met de caravan 2022

Een weekendje er tussenuit of het het kamperen met een caravan uitproberen? Met dit arrangement kan de caravan vrijdagmiddag of -avond worden opgehaald. Op zondagmiddag of -avond brengt u de caravan dan weer terug.

€ 68,50 inclusief BTW en bijkomende kosten.

NB: Dit arrangement kan niet worden gebruikt in combinatie met een van de andere hieronder beschreven arrangementen.


Herfstvakantie 2022
  • Een week ( 7 nachten): € 199,50 inclusief BTW en bijkomende vaste kosten.
  • 5 nachten: € 149,50 inclusief BTW en bijkomende vaste kosten.
Een andere periode een caravan huren?

Wilt u in een andere periode dan hierboven aangegeven een caravan huren? Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en een prijsopgave. Een caravan huren in 2022 is mogelijk t/m 31 oktober. Hierna gaan de caravans in ‘winterstalling’. Vanaf 1 maart 2023 is het dan weer mogelijk om een caravan te huren.

Campings

Op zoek naar een camping om met de bij ons gehuurde caravan naar toe te gaan? Kijk dan op de onderstaande site voor suggesties door je vakantie-voorkeuren in te vullen: