Nieuw in de verhuur: TE King Caravan

Deze TE King caravan is een lichtgewicht caravan en in een goede staat. Daarbij is deze caravan voorzien van thermostaat geregelde vloerverwarming. Door zijn lichte maximum gewicht van 750kg is deze caravan door vrijwel alle auto’s met een trekhaak te trekken. De caravan is volledig opgeknapt naar een licht interieur en een toilet-ruimte. In de caravan is voor vier personen een slaapplaats mogelijk vanwege het stapelbed voorin. Bij het huren van deze TE King caravan zit daarom een compleet vier-persoons inventaris met kopjes, bekers, pannetjes en bestek. Ook is er bij deze caravan een gemakkelijk op te zetten voortent voor extra schaduw of droge ruimte voor de caravan.

TE king caravan
interieur TE King caravan
keuken TE King Caravan

Inrichting van deze caravan

De caravan is vernieuwd naar een fris en licht interieur is. Hierbij is de caravan voorzien van geregelde vloerverwarming zodat er een vaste temperatuur in de caravan ingesteld kan worden. Deze verwarming zorgt in het voorjaar en najaar (en de koele zomer-ochtenden/avonden) voor een fijne temperatuur in caravan. Bij koudere dagen kan de meegeleverde elektrische kachel zorgen voor extra warmte in de caravan.

In deze caravan zijn meerdere stopcontacten om te kunnen voorzien in de stroombehoefte. Daarnaast is er energiezuinige led-verlichting geplaatst. De keuken en het watersysteem is compleet nieuw en daardoor helemaal fris. De caravan is voorzien van een nieuw ‘crystallic’ dakluik waardoor er extra daglicht binnen komt.

Voorin de caravan is een stapelbed geplaatst welke slaapruimte geeft aan twee personen. De achterzit kan omgebouwd worden tot een tweepersoons bed. Tegenover de brede keuken met relatief veel kastruimte zit een toilethokje. In het toilethokje staat een porta-potti. Door het lichte eigen maximaal gewicht van 750kg is deze caravan door vrijwel elke auto met een trekhaak te trekken. De caravan heeft geen eigen kenteken. U dient dus uw witte kentekenplaat bij uw auto mee te nemen om achterop deze caravan de plaatsen.

Nieuwsgierig naar deze TE King caravan? Kijk dan hier verder voor meer informatie.

Kampeerplaatsen
Nieuw in de verhuur: TE King Caravan 750kg