Ze staan er weer klaar voor!

Het kampeerseizoen voor 2023 is weer van start! Onze caravans staan er weer helemaal klaar voor om te huren: schoon, up-to-date en voorzien van een onderhoudsbeurt. De Burstner, Beyerland en King zijn voorzien van alle gemakken om comfortabel te kunnen kamperen. Elke caravan bevat dan ook een complete 4 of 5 – persoons inventaris, voortent en vloerverwarming voor de koudere dagen.

De winter is gebruikt om de Burstner caravan een een upgrade te geven naar een 5-persoons caravan. Het onderste stapelbed is uitschuifbaar waardoor er slaapplek is voor 5 personen. Deze caravan heeft daarbij een volledige nieuwe verflaag gekregen waardoor de caravan er weer fris bij staat. De King Caravan en Burstner Caravan zijn ook voorzien van led-rijverlichting en een nieuwe koppeling.

Ook voor de koudere dagen bieden onze caravans voldoende comfort. De thermostaat geregelde vloerverwarming houdt de temperatuur in de caravan bij koudere dagen aangenaam. En mocht het toch te fris zijn in de ochtenden en avonden, dan heeft elke caravan een extra elektrisch kacheltje om bij te verwarmen.

Het caravan huren een keer uitproberen?

Wilt u het caravan huren een keer uitproberen? Hiervoor hebben we een speciaal weekend-arrangementen. Met dit arrangement kan de caravan vrijdagmiddag of -avond worden opgehaald. Op zondagmiddag of -avond brengt u de caravan dan weer terug.

Prijs: € 72,50 inclusief BTW en bijkomende kosten.

Klik hier voor meer informatie en meerdere arrangementen.

caravan huren probeerweekend

Klaar voor het nieuwe seizoen