TE King Caravan max. 750kg met vloerverwarming

Deze TE King caravan is een lichtgewicht caravan en in een goede staat. Daarbij is deze caravan voorzien van thermostaat geregelde vloerverwarming. Door zijn lichte maximum gewicht van 750kg is deze caravan door vrijwel alle auto’s met een trekhaak te trekken. De caravan is volledig opgeknapt naar een licht interieur en een toilet-ruimte. In de caravan is voor vier personen een slaapplaats mogelijk vanwege het stapelbed voorin. Bij het huren van deze TE King caravan zit daarom een compleet vier-persoons inventaris met kopjes, bekers, pannetjes en bestek. Ook is er bij deze caravan een gemakkelijk op te zetten voortent voor extra schaduw of droge ruimte voor de caravan.

Wilt u deze TE King caravan huren? Kijk dan verder voor meer informatie en de beschikbaarheid van deze caravan.

Klik hier voor meer foto’s.

Inrichting van deze caravan

De caravan is vernieuwd naar een fris en licht interieur is. Hierbij is de caravan voorzien van geregelde vloerverwarming zodat er een vaste temperatuur in de caravan ingesteld kan worden. Deze verwarming zorgt in het voorjaar en najaar (en de koele zomer-ochtenden/avonden) voor een fijne temperatuur in caravan. Bij koudere dagen kan de meegeleverde elektrische kachel zorgen voor extra warmte in de caravan.

In deze caravan zijn meerdere stopcontacten om te kunnen voorzien in de stroombehoefte. Daarnaast is er energiezuinige led-verlichting geplaatst. De keuken en het watersysteem is compleet nieuw en daardoor helemaal fris. De caravan is voorzien van een nieuw ‘crystallic’ dakluik waardoor er extra daglicht binnen komt.

Voorin de caravan is een stapelbed geplaatst welke slaapruimte geeft aan twee personen. De achterzit kan omgebouwd worden tot een tweepersoons bed. Tegenover de brede keuken met relatief veel kastruimte zit een toilethokje. In het toilethokje staat een porta-potti. Door het lichte eigen maximaal gewicht van 750kg is deze caravan door vrijwel elke auto met een trekhaak te trekken. De caravan heeft geen eigen kenteken. U dient dus uw witte kentekenplaat bij uw auto mee te nemen om achterop deze caravan de plaatsen.

Aantal slaapplaatsen: 4

Bedmaten: 120 cm x 190 cm en 2x (stapelbed) 70 cm x 190 cm

caravan vervoer

Heeft u liever dat wij de caravan voor u naar uw vakantiebestemming brengen? Kijk voor meer informatie bij ‘caravanvervoer

Inventaris bij de caravan

De caravan is standaard uitgerust met de benodigdheden om comfortabel op vakantie te kunnen, en bevat daarom het volgende:

 • Servies voor 4 personen.
 • Waterkoker.
 • Koffiezetaparaat.
 • Kooktoestel met pannen (elektrisch)
 • Afwasteil en toebehoren.
 • Vloerverwarming.
 • Elektrische kachel.
 • Voortent
 • 4 Stoelen.
 • Parasol met voetstuk.
 • Porta Potti.
 • Diverse benodigdheden zoals hamer, haringen, stroomkabel, haspel, kogeldrukmeter en caravanspiegels.

Bij de caravan zit een voortent van Ten Cate -doek waardoor er voor een goede beschutting bij zonnige dagen gezorgd kan worden.

NB1: De caravan wordt standaard verhuurd zonder bedlinnen. U kunt uw eigen bedlinnen meenemen, of als extra pakket er bij huren
NB2: De caravan wordt standaard verhuurd zonder hand- en theedoeken, en zonder badlakens. Dit kunt u als extra pakket er bij huren.

Technische gegevens van de caravan

Modeljaar: 1983
Maximum toelaatbaar gewicht: 750 kg.
Let op: U heeft een witte kentekenplaat met het kenteken van het trekkend voertuig nodig

Bij de caravan zit een map met uitleg over belangrijke functies en handelingen. Deze worden toegelicht bij de aflevering van de caravan.

Beschikbaarheid

Wil u deze TE King caravan huren? Laat het ons dan weten via info@caravan540.nl of bel ons op 06-22808277 of 06-38046238. U mag de caravan vrijblijvend bekijken, voordat u beslist of u deze caravan wilt huren.

De verhuurprijs van deze caravan en de arrangementen vind u onder tarieven en arrangementen, evenals de extra pakketten die gehuurd kunnen worden bij de caravan.