Verhuur tarieven 2023

Hieronder staan de caravan verhuur tarieven van alle caravans. Alle caravans zijn te huur voor dezelfde prijs per nacht:

  • Maart, April, Mei, Juni, September en Oktober: € 29,50 per nacht inclusief BTW
  • Juli en Augustus: € 32,50 per nacht inclusief BTW

Vaste kosten per verhuur:

  • t/m 3 nachten: € 13,50,- inclusief BTW
  • 4 t/m 8 nachten: € 18,50,- inclusief BTW
  • vanaf 9 nachten: € 24,50,- inclusief BTW

Deze vaste kosten omvatten de schoonmaakkosten en kosten voor verbruiksartikelen. Daarom worden deze kosten eenmalig bij de totale verhuurprijs opgeteld.

caravan verhuur tarieven

Een reservering loopt vanaf 14:00 uur op de vermelde ingangsdatum op de reserveringsovereenkomst. De reservering loopt tot 12:00 uur op de vermelde einddatum op de reserveringsovereenkomst. In overleg kan hier vanaf geweken worden. De minimale reserveringstijd is 2 nachten.

NB: In november t/m februari verhuren wij geen caravans.

Borg

Per caravan vragen wij 500,- euro borg*. De borg dient voor het ingaan van de verhuurperiode via bankoverschrijving overgemaakt dient te worden. De borg wordt binnen een week na het weer innemen van de caravan terugbetaald wanneer de caravan in een nette staat wordt teruggebracht:

  • Bezemschoon
  • Zonder schade
  • Zoals afgesproken bij het ingaan van de verhuurperiode

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijven een offerte aanvragen voor het huren van een van onze caravans. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@caravan540.nl. Vermeld in de e-mail uw contact- en adresgegevens, welke caravan u graag wilt huren, wanneer u de caravan wilt huren en uw vakantieplannen. Op basis hiervan sturen we u geheel vrijblijvend een offerte.

Reservering definitief maken

Om een reservering definitief te maken vragen we om binnen 7 dagen na de reserveringsdatum – de datum waarop we u een offerte sturen – een aanbetaling van 25% van het totale bedrag te doen, tot een maximum van € 100,-. Daardoor bent u er zeker van dat de caravan voor u gereserveerd is.

Het restant van het bedrag en de borg kunt u tot 2 dagen voor het ingaan van de verhuurperiode naar ons overmaken.

Caravanvervoer

Tegen een meerprijs kunnen wij de caravan naar de plaats van bestemming vervoeren, klaarzetten (met voortent) en na afloop van de verhuur ook weer ophalen. Hiervoor kunt u vrijblijven een berekening laten maken.

Meer informatie over het vervoer en de rekenmethode voor de kosten vindt u op de pagina Caravanvervoer

Opzet- en opruimservice

Bij de caravans bieden wij een opzet- en opruimservice aan. Deze opzet- en opruimservice omvat het vakantie-klaar neerzetten van de caravan. Daarbij zetten we de voortent ook op. Na uw vakantie komen wij de caravan weer ophalen en ruimen de voortent op. Het enige wat u hoeft te doen is uw eigen spullen mee te nemen en de caravan bezemschoon achter te laten. Wij doen voor u rest.

  • Opzetservice huurcaravan: € 39,50,- inclusief BTW
  • Opzet + opruimservice huurcaravan: € 59,- inclusief BTW

Extra accessoires

Gimeg 3-pits wit kooktoestel

Koken op gas, €2,50 inclusief BTW per nacht
Onze caravans zijn uitgerust met een elektrisch kooktoestel. Het is mogelijk om een gasfornuis met gasfles te huren tegen meerprijs. Dit omdat de camping waar u naar toe gaat mogelijk niet voldoende ampere heeft, of uw voorkeur gaat uit naar koken op gas. Een gasfornuis met gasfles er bij huren kost € 2,50 per nacht tot een maximum van € 30,- per reservering.