Caravan vervoer

Bij het huren van een van onze caravans bieden wij caravan vervoer. Wij vervoeren dan de caravan naar de camping.

caravan vervoer caravan540

Redenen om de caravan te laten vervoeren kunnen bijvoorbeeld zijn dat uw auto niet over een trekhaak beschikt, u rijdt liever niet met een caravan, of er is een andere reden om niet zelf de caravan te vervoeren.

Ook dan kunnen wij u toch een huurcaravan aanbieden met daarbij vervoerservice.

Bij het caravan vervoer kunnen we de caravan ‘vakantieklaar’ neerzetten met onze opzet- en opruimservice. Wij zetten de caravan dan op de camping klaar en zetten de voortent op. Na uw vakantie komen wij de caravan weer ophalen en ruimen de voortent op. Het enige wat u hoeft te doen is uw eigen spullen mee te nemen en de caravan bezemschoon achter te laten. Wij doen voor u rest.

Kostenberekening caravan vervoer:

 • Opstartkosten inclusief 15 km: € 45 inclusief BTW
 • Prijs per km na 15 km en t/m 8 nachten huren: € 0,90 inclusief BTW
 • Prijs per km na 15 km en vanaf 9 nachten huren: € 0,85 inclusief BTW
 • Opzetservice huurcaravan: € 39,95,- inclusief BTW
 • Opzet + opruimservice huurcaravan: € 59,90 inclusief BTW

Voor het berekenen van de kosten t/m 200 km wordt de onderstaande methode gehanteerd. Voor afstanden boven de 200 km maken wij graag een offerte op maat:

Berekenmethode caravan vervoer tot 200km

Voor het brengen van de huurcaravan wordt gerekend met het aantal kilometers vanaf ons adres tot het adres van bestemming.

 • Bij 15 km of minder betaalt u alleen het bedrag bij de opstartkosten. Bij meer dan 15 km doet u het aantal aantal kilometers min 15km. De uitkomst vermenigvuldigd u met het genoemde bedrag bij de kosten per km. Dit bedrag telt u op bij de opstartkosten. 
 • Voor het ophalen van de caravan wordt gerekend met het aantal kilometers vanaf het adres waar de caravan staat tot ons adres. Bij meer dan 15 km doet u het aantal aantal kilometers min 15km. De uitkomst vermenigvuldigd u met het genoemde bedrag bij de kosten per km. Dit bedrag telt u op bij de opstartkosten. 
Prijsvoorbeeld 1

U huurt een caravan voor een lang weekend, in totaal 4 nachten, en wilt dat wij de caravan brengen naar een camping op 15 km afstand vanaf ons adres. U betaalt in dit geval de opstartkosten € 45,- inclusief BTW voor het brengen, en de opstartkosten voor het ophalen € 45,- inclusief BTW.  De kosten voor het brengen en het ophalen van de caravan worden dan 45,- + 45,- = € 90,- inclusief BTW.

Prijsvoorbeeld 2

U huurt een caravan voor 7 nachten en wilt deze laten brengen naar een camping op 90 km afstand vanaf ons adres. U wilt ook dat wij deze caravan weer ophalen vanaf dezelfde locatie. Voor het vervoer rekenen we dan:

 • Opstartkosten voor het brengen inclusief 15 km: € 45,- inclusief BTW.
 • Vervoerskosten voor het brengen over 75 km (90 km – 15 km): 75 * 0,90 = € 67,50 inclusief BTW.
 • Opstartkosten voor het ophalen inclusief 15 km: € 45,- inclusief BTW.
 • Vervoerskosten voor het ophalen over 75 km (90 km – 15 km): 75 * 0,90 = € 67,50 inclusief BTW.

De kosten voor het brengen en het ophalen van de caravan worden dan 45 + 67,50 + 45 + 67,50 = € 225 inclusief BTW.

NB: In de bovenstaande prijsvoorbeelden is de opzet- en opruimservice niet verwerkt.

Werkwijze caravan vervoer

Het vervoeren van een caravan (die u van ons huurt) werkt als volgt:

 1. U bepaald wanneer u de caravan wilt huren en waar u met de caravan naar toe wilt. Vervolgens geeft u bij ons aan (telefonisch, via e-mail) wanneer en waar de caravan neergezet moet worden. Wij gaan dan voor u na of de caravan beschikbaar is en of wij dit voor u kunnen doen. 
 2. Wij maken voor u een offerte. Deze offerte wordt gemaakt op basis van de verhuurperiode en tijdstippen, extra pakketten, en de locatie van de bestemming. De caravan wordt voor u gereserveerd, u zit nog nergens aan vast. 
 3. Bij het ontvangen van de offerte, heeft u 10 dagen de tijd om te beslissen. Er staat een uiterste reactiedatum op de offerte. U kunt in deze dagen nagaan of de camping ook daadwerkelijk plaats voor u heeft in de gewenste periode en een reservering voor een campingplaats maken.
 4. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, geeft u dit via info@caravan540.nl aan.
 5. Om de reservering van de caravan definitief te maken, maakt u de aanbetaling voor het huren van de caravan naar ons over. Dit bedrag staat vermeld op de offerte. 
 6. De reserveringsbevestiging welke u ontvangt van de camping stuurt u naar info@caravan540.nl, zodat zij weten op welke naam en welk plaatsnummer is gereserveerd.
 7. Voorafgaand aan het ingaan van de verhuurperiode, zorgt u ervoor dat de resterende betaling en de borg aan ons is overgemaakt. Hiervan krijgt u van ons een bevestiging.
 8. Wij nemen contact op met de camping om het brengen en klaarzetten van de caravan te regelen. Wij geven u aan vanaf welk tijdstip de caravan klaar staat.
 9. In de offerte staat een richttijd en datum voor wanneer wij de caravan weer komen ophalen. Op het afgesproken moment komen wij naar de camping om de caravan weer vervoer-klaar te maken en mee te nemen. U zorgt ervoor dat de caravan op dat moment klaarstaat zoals afgesproken.

Op zoek naar een camping?

Bekijk dan ook eens de onderstaande site, voer uw voorkeuren in en vind een geschikte camping: