Beyerland 380-B caravan met vloerverwarming.

Deze Beyerland 380-B caravan is in een goede staat. Daarbij is deze caravan voorzien van thermostaat geregelde vloerverwarming. De caravan is een aerodynamische middelgrote caravan. Doordat de voorkant schuin vormgegeven is ligt de caravan goed op de weg. Toch voelt deze caravan ruim aan door het lichte interieur. In de caravan is voor vier personen een slaapplaats mogelijk. Bij het huren van deze Beyerland caravan zit daarom een compleet vier-persoons inventaris met kopjes, bekers, pannetjes en bestek. Ook is er bij deze caravan een gemakkelijk op te zetten voortent van 270cm diep voor extra schaduw of droge ruimte voor de caravan.

Wilt u deze Beyerland caravan huren? Kijk dan verder voor meer informatie en de beschikbaarheid van deze caravan.

caravan huren beyerland
caravan huren beyerland

Meer foto’s: klik hier

Inrichting van deze caravan

De caravan is vernieuwd waardoor er een fris en licht interieur is. Hierbij is de caravan voorzien van geregelde vloerverwarming zodat er een vaste temperatuur in de caravan ingesteld kan worden. Deze verwarming zorgt in het voorjaar en najaar (en de koele zomer-ochtenden/avonden) voor een fijne temperatuur in caravan. Bij koudere dagen kan de elektrische (convector) kachel zorgen voor een razendsnel verwarmde caravan.

In deze caravan zijn meerdere stopcontacten om te kunnen voorzien in de stroombehoefte. Er is deels energiezuinige led-verlichting geplaatst. De keuken en het watersysteem is compleet nieuw en daardoor helemaal fris. De caravan is voorzien van twee dakluiken waardoor er extra daglicht binnen komt. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een verbeterde wegligging van de caravan achter de auto.

De voorzit en achterzit kunnen omgebouwd worden tot tweepersoons-bedden waardoor er vier slaapplaats zijn. De caravan heeft veel kastruimte waardoor er veel opbergruimte in deze caravan is. Zijn lichte eigen gewicht heeft als gevold dat de caravan een relatief ruim laadvermogen heeft.

Aantal slaapplaatsen: 4

Bedmaten: 140 cm x 200 cm en 130 cm x 200 cm

caravan vervoer

Heeft u liever dat wij de caravan voor u naar uw vakantiebestemming brengen? Kijk voor meer informatie bij ‘caravanvervoer

Inventaris bij de caravan

De caravan is standaard uitgerust met de benodigdheden om comfortabel op vakantie te kunnen, en bevat daarom het volgende:

 • Servies voor 4 personen.
 • Waterkoker.
 • Koffiezetaparaat.
 • Kooktoestel met pannen (elektrisch)
 • Afwasteil en toebehoren.
 • Vloerverwarming.
 • Convenctorkachel.
 • Voortent.
 • 4 Stoelen.
 • Parasol met voetstuk.
 • Porta Potti.
 • Diverse benodigdheden zoals hamer, haringen, stroomkabel, haspel, kogeldrukmeter en caravanspiegels.

Bij de caravan zit een voortent van Ten Cate -doek waardoor er voor een goede beschutting bij zonnige dagen gezorgd kan worden.

NB1: De caravan wordt standaard verhuurd zonder bedlinnen. U kunt uw eigen bedlinnen meenemen, of als extra pakket er bij huren
NB2: De caravan wordt standaard verhuurd zonder hand- en theedoeken, en zonder badlakens. Dit kunt u als extra pakket er bij huren.

Technische gegevens van de caravan

Modeljaar: 1991
Leeggewicht: 661 kg.
Maximum toelaatbaar gewicht: 1000 kg.
Voorzien van een eigen kenteken.

Bij de caravan zit een map met uitleg over belangrijke functies en handelingen. Deze worden toegelicht bij de aflevering van de caravan.

Beschikbaarheid

Wil u deze Beyerland caravan huren? Laat het ons dan weten via info@caravan540.nl of bel ons op 06-22808277 of 06-38046238. U mag de caravan vrijblijvend bekijken, voordat u beslist of u deze caravan wilt huren.

De verhuurprijs van deze caravan en de arrangementen vind u onder tarieven en arrangementen, evenals de extra pakketten die gehuurd kunnen worden bij de caravan.