Beyerland 380B – volledig elektrische caravan

Deze Beyerland 380B is volledig gerenoveerd met een nieuw, fris interieur. Bij de caravan zit een complete inventaris voor 4 personen en een voortent van 270cm diep. Daarbij is deze caravan voorzien van thermostaat geregelde vloerverwarming. De caravan is een aerodynamische middelgrote caravan. Doordat de voorkant schuin vormgegeven is ligt de caravan goed op de weg. Toch voelt deze caravan ruim aan door het lichte interieur. In de caravan is voor vier personen een slaapplaats mogelijk. Bij het huren van deze Beyerland caravan zit daarom een compleet vier-persoons inventaris met kopjes, bekers, pannetjes en bestek. Ook is er bij deze caravan een gemakkelijk op te zetten voortent van 270cm diep voor extra schaduw of droge ruimte voor de caravan.

Inrichting van deze caravan

De caravan is vernieuwd waardoor er een fris en licht interieur is. Hierbij is de caravan voorzien van geregelde vloerverwarming zodat er een vaste temperatuur in de caravan ingesteld kan worden. Deze verwarming zorgt in het voorjaar en najaar (en de koele zomer-ochtenden/avonden) voor een fijne temperatuur in caravan. Bij koudere dagen kan de elektrische (convector) kachel zorgen voor een razendsnel verwarmde caravan.

In deze caravan zijn meerdere stopcontacten om te kunnen voorzien in de stroombehoefte. Er is deels energiezuinige led-verlichting geplaatst. De keuken en het watersysteem is compleet nieuw en daardoor helemaal fris. De caravan is voorzien van twee dakluiken waardoor er extra daglicht binnen komt. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een verbeterde wegligging van de caravan achter de auto.

De voorzit en achterzit kunnen omgebouwd worden tot tweepersoons-bedden waardoor er vier slaapplaats zijn. De caravan heeft veel kastruimte waardoor er veel opbergruimte in deze caravan is. Zijn lichte eigen gewicht heeft als gevold dat de caravan een relatief ruim laadvermogen heeft.

Aantal slaapplaatsen: 4

Bedmaten: 140 cm x 200 cm en 130 cm x 200 cm

Kijk voor meer informatie over deze caravan op de pagina van de Beyerland 380B.

Beyerland 380B – volledig elektrische caravan