Arrangementen caravan huren voorjaar 2022

Alweer vooruit aan het kijken naar de vakantieperiodes in 2022? Daarvoor hebben we het interessante arrangementen om een caravan te huren. Deze arrangement bestaan uit een totale huurprijs inclusief bijkomende kosten. Voor de langere weekenden en vakantieperiodes hebben we arrangementen. Deze arrangementen zijn gericht op het paasweekend, pinksterweekend, het hemelvaartweekend, de meivakantie en de zomervakantie.

Probeerweekend
In het voorjaar hebben we een speciaal arrangement om een caravan uit te proberen in een ‘probeerweekend’. Ook wanneer u al vaker een caravan heeft gehuurd en opnieuw een caravan wilt huren, kunt u gebruik maken van dit arrangement. U kunt dan de caravan donderdagavond of vrijdag ophalen. De caravan kan vervolgens zondagmiddag of zondagavond worden teruggebracht. Dit arrangement kost € 68,50 inclusief BTW en bijkomende kosten.
(NB: Dit arrangement kan niet gebruikt worden in combinatie met een van de andere arrangementen).

Onder ‘arrangementen 2022‘ hebben wij de arrangement voor het huren van een caravan in 2022 klaar staan. Om daarvoor een caravan te reserveren of bij vragen kunt u gerust en vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Dit kan via info@caravan540.nl of via de contactgegevens onderin deze site.

arrangementen caravan huren caravan540

Op zoek naar een camping om met de bij ons gehuurde caravan naar toe te gaan? Kijk dan op de onderstaande site voor suggesties door je vakantie-voorkeuren in te vullen:

Arrangementen voorjaar 2022
Getagd op: