Steigerhouten meubels van vurenhout

Naast het verhuren en opknappen van caravans maken wij meubels van steigerhout. Doordat deze planken een strakke vorm hebben, ontstaat een robuuste uitstraling in de betreffende ruimte. Diverse meubels die wij in huis hebben staan, zijn zelfgemaakt van deze vurenhouten planken. Met deze planken kan vrijwel elke vorm steigerhouten meubels worden gemaakt: bijzettafeltjes, salontafel, tv-meubel, etc.

Voorbeelden van het verwerken van steigerhout in meubels en het interieur

Steigerhouten-meubels van vurenhout

Kastombouw van steigerhouten planken met deuren.

Steigerhouten planken boven de keuken

Steigerhouten planken, gebeitst, boven het aanrechtblad.

Steigerhouten tv meubel

Steigerhouten TV-meubel met kastdeuren, stroomvoorziening en oplaadstation voor tablets/telefoons.

Hieronder staan diverse meubels van steigerhout met daarbij de prijs. Staat uw gewenste vorm of product er niet tussen, of geeft u de voorkeur aan een andere maat? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave. Elk product kan op elke gewenste maat gemaakt worden.

Een meubel bestellen? Dan kan door contact op te nemen of een berichtje te sturen naar a.c.wesselius@gmail.com of 06-38046238

Overzicht


Steigerhouten tafeltjes / bijzettafeltjes

Bijzet-tafel 40x40x43

Handgemaakte tafel/bijzettafel van vuren (steiger)hout. De maten zijn 40 (l) x 40 (b) x 43 (h). De tafeltjes zijn gladgeschuurd.

Prijs per stuk € 19,-


Steigerhouten tafeltjes/bijzettafeltjes

Bijzet-tafel 40x40x40 met dubbele tafel

Handgemaakte tafel/bijzettafel van vuren (steiger)hout met een tafelblad onderin. De maten zijn 40 (l) x 40 (b) x 40 (h). De tafel is gladgeschuurd.

Prijs per stuk € 29,-

Steigerhouten tafeltjes/bijzettafeltjes

Robuuste Bijzet-tafel 40x40x40 met dubbele tafel

Handgemaakte robuuste tafel/bijzettafel van vuren (steiger)hout met een dubbel blad onderin. De maten zijn 40 (l) x 40 (b) x 40 (h). De tafel is gladgeschuurd.

Prijs per stuk € 49,-


Steigerhouten salontafel

Salontafel 100x60x40

Handgemaakte salontafel van vuren (steiger)hout met een tafelblad onderin. De maten zijn 100 (l) x 60 (b) x 40 (h). De tafel is gladgeschuurd.

Prijs per stuk € 79,-


Steigerhouten kast

Kast 23x80x110

Handgemaakte kast van vuren (steiger)hout met deuren. De maten zijn 23 (d) x 80 (b) x 110 (h). De kast is gladgeschuurd.

Prijs per stuk € 89,-


Steigerhouten tv meubel

TV Meubel 45 x 2000 x 50

Handgemaakte TV Meubel van vuren (steiger)hout met deuren. De maten zijn 45 (d) x 2000 (b) x 50 (h). De kast is gladgeschuurd. Optioneel is er een oplaadstation voor tablets/telefoons in de kast te verwerken en een ledstrip voor verlichting achter te televisie.

Prijs: € 225,-
Prijs inclusief led-verlichting en elektra-voorziening: € 325,-

Steigerhouten tv meubel
Steigerhouten tv meubel
Steigerhouten tv meubel

Een meubel bestellen? Dan kan door contact op te nemen of een berichtje te sturen naar a.c.wesselius@gmail.com of 06-38046238

Voor een langere levensbehoud van de steigerhouten meubels wordt geadviseerd om de meubels te voorzien van een was- of laklaag, of van een zelfgekozen kleur beits.