Caravan Burstner “Lucas” met vloerverwarming

Deze caravan, de Burstner Flipper uit 1981, is een middelgrote caravan. De caravan is gemaakt in 1981, echter is deze caravan nog steeds in een goede staat. Achterin is een zitgroep. Door deze zitgroep om te bouwen ontstaat een tweepersoons bed. Voorin bevindt zich een stapelbed. Het stapelbed biedt een slaapplaats voor 2 personen. Door het onderste bed uit te schuiven ontstaat een extra slaapplaats. Daardoor is dit een 5-persoons caravan. De caravan heeft een midden-keuken met een waterkraan.

Wilt u deze Burstner caravan huren? Verderop op deze pagina staat meer informatie en de beschikbaarheid van deze caravan.

Burster caravan huren caravan540
Burster caravan huren caravan540
Burster caravan huren caravan540

Meer foto’s: klik hier

Inrichting van deze caravan

De caravan heeft een fris en licht interieur. Daardoor ontstaat een ruim gevoel in deze caravan. De caravan is voorzien van elektrische vloerverwarming. Deze vloerverwarming is thermostaat geregeld, waardoor er een vooraf ingestelde temperatuur in de caravan mogelijk is. Deze vorm van verwarming is ideaal voor de frisse dagen in het voorjaar en najaar (en de koele zomer-ochtenden/avonden). Voor de echt koude dagen is er een extra elektrische kachel bij de caravan meegeleverd.

Middenin de caravan is een keukentje. Dit keukentje bevat een waterkraan. De watertank voor deze kraan staat in de disselbak. Tegenover de keuken is een ruime legkast, waardoor spullen netjes opgeruimd kunnen worden. Voorin de caravan is een stapelbed geplaatst. Hierin is slaapruimte voor 2 personen. Door het onderste bed uit te schuiven, ontstaat een extra slaapplaats. De zithoek achterin de caravan kan veranderd worden naar een tweepersoons bed. Doordat de tafel omlaag kan en door de kussens plat neer te leggen, ontstaat een tweepersoons bed. Onder deze bedden, zowel het stapelbed als de zithoek, kunnen spullen opgeruimd worden.

Bedmaten: Stapelbed: 70 cm bij 190 cm, tweepersoons bed: 190 cm bij 140 cm.

Koken kan op een los kooktoestel. Dit toestel is meegeleverd met de caravan.

caravan vervoer

Heeft u liever dat wij de caravan voor u naar uw vakantiebestemming brengen? Kijk voor meer informatie bij ‘caravanvervoer

Inventaris bij de caravan

De caravan is standaard uitgerust met alle benodigdheden om comfortabel op vakantie te kunnen. Daarom bevat deze caravan het volgende:

 • Servies voor 4/5 personen
 • Waterkoker
 • Koffiezetaparaat
 • Kooktoestel met pannen (elektrisch)
 • Afwasteil en toebehoren
 • Vloerverwarming
 • Voortent met tenttapijt
 • Tafel
 • 4/5 Stoelen
 • Parasol met voetstuk
 • Porta Potti
 • Elektrisch kacheltje
 • Diverse benodigdheden zoals hamer, haringen, stroomkabel, haspel, kogeldrukmeter en caravanspiegels.

Bij de caravan zit een voortent van Ten Cate -doek waardoor er voor een goede beschutting bij zonnige dagen gezorgd kan worden.

NB1: De caravan wordt standaard verhuurd zonder bedlinnen. U kunt uw eigen bedlinnen meenemen, of als extra pakket er bij huren
NB2: De caravan wordt standaard verhuurd zonder hand- en theedoeken, en zonder badlakens. Dit kunt u als extra pakket er bij huren.

Technische gegevens:

Leeggewicht: 664 kg
Maximaal gewicht: 820 kg
Breedte: 209 cm
Lengte (vanaf hart koppeling): 545 cm

Bij de caravan zit een map met uitleg over belangrijke functies en handelingen. Deze worden toegelicht bij de aflevering van de caravan.

Beschikbaarheid:

Wil u deze Burstner caravan huren? Laat het ons dan weten via info@caravan540.nl of bel ons op 06-22808277 of 06-38046238. U mag de caravan vrijblijvend bekijken, voordat u beslist of u deze caravan wilt huren.

De verhuurprijs van deze caravan en de arrangementen vind u onder tarieven en arrangementen, evenals de extra pakketten die gehuurd kunnen worden bij de caravan.