Nieuw in de verhuur: Beyerland 380B met vloerverwarming

Deze Beyerland 380-B is technisch in een goede staat en voorzien van thermostaat geregelde vloerverwarming. Deze caravan is een aerodynamische middelgrote caravan. Door de schuine, aerodynamische vormgeving ontstaat een compacte en toch ruime caravan die goed op de weg licht. Door het lichte interieur ontstaat een ruim aanvoelende caravan. Deze caravan is een vier-persoons caravan compleet met inventaris en gemakkelijk op te zetten luifel.

De caravan is gemoderniseerd met een fris en licht interieur, elektrische vloerverwarming – thermostaat geregeld – voor het voorjaar en najaar (en de koele zomer-ochtenden/avonden). Voor koudere dagen is de caravan voorzien van een elektrische convectorkachel die de caravan razendsnel verwarmt.

De caravan is voorzien van meerdere elektrapunten en bevat deels ledverlichting. De keuken en het watersysteem in deze caravan is volledig vernieuwd. De caravan is voorzien van twee dakluiken en heeft een stabilisatorkoppeling, wat zorgt voor een verbeterde wegligging van de caravan.

Koken kan op een los gastoestel welke met de caravan mee verhuurd wordt.

De voorzit en achterzit kunnen omgebouwd worden tot tweepersoons-bedden. Door de vele kasten is er veel opbergruimte in deze caravan. Door zijn lichte eigen gewicht heeft de caravan een relatief ruim laadvermogen.

Bij de caravan zit een luifel van Ten Cate -doek welke een goede beschutting geeft bij zonnige dagen.

Meer informatie: klik hier

Nieuw in de verhuur: Beyerland 380B
Getagd op: