Caravan kopen

De caravans welke hieronder staan zijn bij ons te koop.

De caravans zijn uitgebreid nagekeken en technisch in een goede staat: Wij controleren de remmen en stellen deze zonodig af. De banden worden gecontroleerd en wanneer nodig vernieuwd. De verlichting, koppeling en andere technische items worden gecontroleerd en gerepareerd waar dit nodig is. De vloer wordt gecontroleerd op zachte plekken en deze plekken worden herstelt.

Het interieur van de caravan wordt volledig nagekeken. De elektrische systemen ‘updaten’ we naar de maatstaven van tegenwoordig: uitbreiding van het aantal elektrapunten en de caravan wordt voorzien van een zekeringautomaat en aardlekschakelaar. Het watersysteem wordt vernieuwd zodat zowel de kraan als de leidingen weer ‘fris’ zijn. Wanneer de caravan voorzien is van een gasinstallatie controleren wij de werking en vervangen zonodig de gasdrukregelaar.

Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat de caravan die u bij ons koopt volledig is nagekeken, modern en actueel is naar de huidige maatstaven. Bij de caravans leveren wij standaard een stroomkabel, verloopkabel en slinger (om poten uit te draaien). Bij elke advertentie plaatsen wij wat er bij de caravan meegeleverd wordt.

Optioneel kunnen wij vloerverwarming inbouwen en de caravan voorzien van een stabilisator-koppeling, wanneer deze nog niet op de caravan gemonteerd is. Andere wensen kunnen wij uiteraard van nagaan wat hierin mogelijk is. Vraag ons gerust hiernaar.

Ons actuele aanbod:

Knaus Komfort 400 met vloerverwarming, voortent en luifel

Deze Knaus Komfort 400 uit 1976 is volledig nagekeken en nog in een goede staat. De caravan staat op nieuwe banden, rijd en remt goed en de verlichting is aan de achterzijde vernieuwd. Aan de binnenkant is de caravan ge-update naar moderne voorzieningen. Er is thermostaat-geregelde vloerverwarming geplaatst met daarop een nieuwe vinyl vloer.

Leeggewicht: 640kg, maximum toelaatbaar gewicht: 800kg
Aantal slaapplaatsen: 4

Verkocht