Te koop: Volledig gemoderniseerde Beyerland 380-B met vloerverwarming

Deze Beyerland 380-B uit 1991 is technisch in een goede staat en voorzien van thermostaat geregelde vloerverwarming. Het onderstel is in een goede staat en de caravan staat op nieuwe banden. In de caravan zijn de elektrapunten uitgebreid, is een aardlekschakelaar toegevoegd en de keuken en watersysteem in vernieuwd. De dakluiken zijn vernieuwd en de caravan is van binnen wit afgelakt. Hierdoor ontstaat een lichte en ruime caravan. De caravan is voorzien van een stabilisatorkoppeling, wat zorgt voor een verbeterde wegligging van de caravan.

De nieuwe vloer met vloerverwarming in deze caravan zorgt ervoor dat in de frisse ochtenden en avond een aangenaam klimaat ontstaat in de caravan. Waar bij een gaskachel (met ringverwarming) de warmte bovenin de caravan gaat zitten, verwarmt de vloerverwarming vanaf de vloer van de caravan. Dit zorgt voor een warm gevoel in de caravan. Voor de echt koude dagen is de caravan voorzien van een elektrische convectorkachel.

De caravan is aerodynamisch waardoor deze goed op de weg ligt. Door zijn lichte eigen gewicht heeft de caravan een relatief ruim laadvermogelijk.

Klik hier voor meer informatie en foto’s over deze caravan.

Te koop: Volledig gemoderniseerde Beyerland 380-B met vloerverwarming