Te Koop: Caravan Kip Hy-line met vloerverwarming

Deze Kip caravan uit 1983 is een middelgrote caravan voor maximaal 5 personen. Deze caravan is aan de binnenkant voorzien van een volledig nieuw interieur met frisse en lichte kleuren. Voorin in deze caravan bevindt zich een stapelbed. In deze caravan is thermostaat geregelde vloerverwarming geïnstalleerd. Daardoor blijft deze caravan lekker warm van binnen bij kamperen in het voorjaar en najaar (en de koele zomer-ochtenden/avonden). Voorin bevindt zich een stapelbed. Het stapelbed biedt een slaapplaats voor 2 tot 3 personen. Achterin is een zitgroep. Door deze zitgroep om te bouwen ontstaat een lang tweepersoons bed (230cm). Daardoor is dit een comfortabele 4 tot 5-persoons caravan. Bij de caravan zit een voortent.

Vraagprijs: € 1850,-

Kip caravan huren caravan540
Kip caravan huren caravan540
Kip caravan huren caravan540

Meer foto’s staan onderin deze pagina.

Inrichting van deze Kip caravan

Voorin de caravan is een stapelbed geplaatst. Dit stapelbed geeft een slaapplaats aan 2 personen. Het bovenste bed is uitschuifbaar, daardoor ontstaat een extra slaaplaats. Tegenover de ingang bevind zich de keuken. De keuken is voorzien van een waterpunt en een ruime koelkast met vriesvakje, waardoor verschillende producten gekoeld bewaard kunnen blijven. Achterin de caravan is een zithoek . Deze zithoek is vlot aan te passen naar een lang tweepersoons bed. Dit bed heeft een lengte van 230cm, zodat deze caravan geschikt is voor langere mensen. Tegenover de zithoek / tweepersoons bed bevindt zich kastruimte zodat spullen opgeruimd kunnen worden. Ook onder de bedden bevinden zicht bergruimte voor spulletjes.

De caravan is voorzien van elektrische vloerverwarming. Deze vloerverwarming is thermostaat geregeld, waardoor er een vooraf ingestelde temperatuur in de caravan mogelijk is. Deze vorm van verwarming is ideaal voor de frisse dagen in het voorjaar en najaar (en de koele zomer-ochtenden/avonden). Ook heeft deze caravan een infrarood-paneel om de caravan extra snel te verwarmen.

Bij de caravan zit een voortent van Ten Cate doek. Deze voortent zorgt voor extra ruimte voor de caravan en/of een schaduwplek.

Bedmaten: stapelbed: 65 cm bij 190 cm, tweepersoons bed: 230 cm bij 135 cm.

Technische gegevens:

Bouwjaar: 1983
Leeggewicht: 780 kg
Maximaal gewicht: 1100 kg

De banden van deze caravan zijn 3 jaar oud.
Technisch is de caravan in een goede staat.

Heeft u vragen over deze caravan of wilt u de caravan komen bekijken? Neem dan gerust contact op via de contactgegevens onderin deze pagina.

Foto’s Kip Caravan