Caravan Kip Hy-line met vloerverwarming

Deze Kip caravan uit 1983 is een middelgrote caravan voor maximaal 5 personen. Deze caravan is aan de binnenkant voorzien van een volledig nieuw interieur met frisse en lichte kleuren. Voorin bevindt zich een stapelbeld deze caravan zit In deze caravan is thermostaat geregelde vloerverwarming geïnstalleerd. Daardoor blijft deze caravan lekker warm van binnen bij kamperen in het voorjaar en najaar (en de koele zomer-ochtenden/avonden). Voorin bevindt zich een stapelbed. Het stapelbed biedt een slaapplaats voor 2 tot 3 personen. Achterin is een zitgroep. Door deze zitgroep om te bouwen ontstaat een lang tweepersoons bed (230cm). Daardoor is dit een comfortabele 4 tot 5-persoons caravan. Wilt u deze Kip Caravan huren? Verderop op deze pagina staat meer informatie en de beschikbaarheid van deze caravan.

Kip caravan huren caravan540
Kip caravan huren caravan540
Kip caravan huren caravan540

Klik hier voor meer foto’s.

Inrichting van deze Kip caravan

Voorin de caravan is een stapelbed geplaatst. Dit stapelbed geeft een slaapplaats aan 2 personen. Het bovenste bed is uitschuifbaar, daardoor ontstaat een extra slaaplaats. Tegenover de ingang bevind zich de keuken. De keuken is voorzien van een waterpunt en een ruime koelkast met vriesvakje, waardoor verschillende producten gekoeld bewaard kunnen blijven. Achterin de caravan is een zithoek . Deze zithoek is vlot an te passen naar een lang tweepersoons bed. Dit bed heeft een lengte van 230cm, zodat deze caravan geschikt is voor langere mensen. Tegenover de zithoek / tweepersoons bed bevindt zich kastruimte zodat spullen opgeruimd kunnen worden. Ook onder de bedden bevinden zicht kastruimtes voor spulletjes.

De caravan is voorzien van elektrische vloerverwarming. Deze vloerverwarming is thermostaat geregeld, waardoor er een vooraf ingestelde temperatuur in de caravan mogelijk is. Deze vorm van verwarming is ideaal voor de frisse dagen in het voorjaar en najaar (en de koele zomer-ochtenden/avonden). Ook heeft deze caravan een infrarood-paneel om de caravan extra snel te verwarmen.

Bij de caravan zit een voortent van Ten Cate doek. Deze voortent zorgt voor extra ruimte voor de caravan en/of een schaduwplek.

Bedmaten: stapelbed: 65 cm bij 190 cm, tweepersoons bed: 230 cm bij 135 cm.

Koken kan op een los kooktoestel. Dit toestel is meegeleverd met de caravan.

Inventaris bij de Kip caravan

De caravan is standaard uitgerust met alle benodigdheden om comfortabel op vakantie te kunnen. Daarom bevat deze caravan het volgende:

 • Servies voor 4/5 personen. (afhankelijk van het aantal personen)
 • Waterkoker
 • Koffiezetapparaat
 • Kooktoestel met pannen (elektrisch)
 • Afwasteil en toebehoren
 • Vloerverwarming
 • Voortent met tenttapijt
 • Tafel
 • 4 of 5 Stoelen (afhankelijk van het aantal personen)
 • Parasol met voetstuk
 • Porta Potti
 • Diverse benodigdheden zoals hamer, haringen, stroomkabel, kogeldrukmeter en caravanspiegels.

Bij de caravan zit een voortent van Ten Cate -doek waardoor er voor een goede beschutting bij zonnige dagen gezorgd kan worden.

NB1: De caravan wordt standaard verhuurd zonder bedlinnen. U kunt uw eigen bedlinnen meenemen, of als extra pakket er bij huren
NB2: De caravan wordt standaard verhuurd zonder hand- en theedoeken, en zonder badlakens. Dit kunt u als extra pakket er bij huren.

Technische gegevens:

Leeggewicht: 780 kg
Maximaal gewicht: 1100 kg

Bij de caravan zit een map met uitleg over belangrijke functies en handelingen, die toegelicht worden bij de aflevering van de caravan.

Beschikbaarheid:

Wil u deze Kip caravan huren? Laat het ons dan weten via info@caravan540.nl of bel ons op 06-22808277 of 06-38046238. U mag de caravan vrijblijvend bekijken, voordat u beslist of u deze caravan wilt huren.

De huurprijs van deze caravan en de arrangementen vind u onder tarieven en arrangementen, evenals de extra pakketten die gehuurd kunnen worden bij de caravan.